100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG RODIUS 2.7 Xdi 165PK
Bouwjaar 05.2005 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG RODIUS 2.7 Xdi

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG RODIUS 2.7 Xdi

Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Wiellagers op uw auto

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Perslagers voor uw SSANGYONG RODIUS

Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Demonteren is geen lastige klus. Elke SSANGYONG heeft een eigen VIN-nummer. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.