100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG REXTON / REXTON II 2.7 Xdi 4x4 165PK
Bouwjaar 05.2004 - 05.2012

Wiellagers SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 Xdi 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERGMCDAEWOO. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Perslagers voor uw SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 Xdi 4x4

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Elke SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.