100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG REXTON / REXTON II 2.7 D 4x4 186PK
Bouwjaar 06.2006 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 D 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETFORDLDVLANCIA. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Perslagers voor uw SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 D 4x4

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Pers wiellagers moeten geperst worden. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.