100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 3.2 220PK
Bouwjaar 06.1996 - 09.2004

Wiellagers SSANGYONG MUSSO 3.2

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG MUSSO 3.2

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Demonteren is geen lastige klus.

Wiellagers op uw auto

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG MUSSO. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Perslagers voor uw SSANGYONG

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB StabilisatorstangenMERCEDES-BENZ RemschoenenCHEVROLET Wielnaven.