100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 2.9 TD 120PK
Bouwjaar 04.1998 - 09.2007

Wiellagers SSANGYONG MUSSO 2.9 TD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SSANGYONG MUSSO 2.9 TD

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Wiellagers op uw auto

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG MUSSO komen.

Wiellagers kopen SSANGYONG

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.