100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 2.3 TDiC Vierwielaandrijving 101PK
Bouwjaar 05.1997 - 10.2003

Wiellagers SSANGYONG MUSSO 2.3 TDiC Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG MUSSO 2.3 TDiC Vierwielaandrijving

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC StabilisatorstangenSKODA RemslangenPLYMOUTH Handremkabels. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Wiellagers op uw auto

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Perslagers voor uw SSANGYONG MUSSO

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij controleren altijd bij de SSANGYONG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.