100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 2.3 D 80PK
Bouwjaar 10.1995 - 04.1999

Wiellagers SSANGYONG MUSSO 2.3 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG MUSSO 2.3 D

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Wiellagers op uw auto

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Perslagers voor uw SSANGYONG MUSSO

Elke SSANGYONG heeft een eigen VIN-nummer. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemklauwenBUICK SpoorstangBMW Remschoenen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.