100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 2.3 140PK
Bouwjaar 10.1996 - 11.2002

Wiellagers SSANGYONG MUSSO 2.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG MUSSO 2.3

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemcilindersDAF DraagarmenINFINITI ABS sensoren. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Wiellagers op uw auto

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Textar, Rofren, Lucas, Bosch, Bendix en Jurid Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG MUSSO.

Perslagers voor uw SSANGYONG

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.