100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KYRON 3.2 M320 4x4 220PK
Bouwjaar 03.2008 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG KYRON 3.2 M320 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.

Wiellagers kopen SSANGYONG KYRON 3.2 M320 4x4

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG KYRON past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER StuurkogelsSAAB RemklauwenSMART Stabilisatorstangen.

Perslagers voor uw SSANGYONG

Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft.