100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KYRON 2.7 Xdi 4x4 163PK
Bouwjaar 03.2006 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG KYRON 2.7 Xdi 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG KYRON 2.7 Xdi 4x4

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Rofren, Jurid, Textar, ATE, ABS, Zimmermann, Lucas, Bosch, Bendix en Brembo Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax

Wiellagers op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG KYRON komen. Let op of het geluid harder of zachter wordt. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Perslagers voor uw SSANGYONG

Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.