100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KYRON 2.7 Xdi 4x4 165PK
Bouwjaar 05.2005 - tot heden

Wiellagers SSANGYONG KYRON 2.7 Xdi 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Wiellagers kopen SSANGYONG KYRON 2.7 Xdi 4x4

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Perslagers voor uw SSANGYONG KYRON

Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Elke SSANGYONG heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI RemschoenenLEXUS SpoorstangISUZU Stuurkogels. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.