100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO Terreinwagen open 2.5 D 79PK
Bouwjaar 06.1993 - 05.1997

Wiellagers SSANGYONG KORANDO Terreinwagen open (K4) 2.5 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SSANGYONG KORANDO Terreinwagen open (K4) 2.5 D

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Conische wiellagers in remtrommels

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGECHEVROLETMERCEDES-BENZOPELSMARTDACIA. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.