100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 3.2 209PK
Bouwjaar 12.1996 - 11.2002

Wiellagers SSANGYONG KORANDO 3.2

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SSANGYONG KORANDO 3.2

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.

Wiellagers op uw auto

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG past.