100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 3.2 212PK
Bouwjaar 01.1999 - 02.2000

Wiellagers SSANGYONG KORANDO 3.2

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO 3.2

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemklauwenLANCIA WielnavenMASERATI Draagarmen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Perslagers voor uw SSANGYONG KORANDO

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wiellagers op uw auto

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.