100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 2.3 D 79PK
Bouwjaar 12.1996 - 06.1998

Wiellagers SSANGYONG KORANDO 2.3 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO 2.3 D

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Demonteren is geen lastige klus.

Wiellagers op uw auto

Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Perslagers voor uw SSANGYONG KORANDO

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.