100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 2.3 140PK
Bouwjaar 05.1997 - 02.2000

Wiellagers SSANGYONG KORANDO 2.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO 2.3

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.

Perslagers voor uw SSANGYONG KORANDO

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Brembo, Pagid, Lucas en TRW Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG past. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.