100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 2.0 128PK
Bouwjaar 05.1997 - 10.2002

Wiellagers SSANGYONG KORANDO 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SSANGYONG KORANDO 2.0

Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

Wiellagers op uw auto

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Bosch, Brembo, ABS, ATE, Textar, Pagid en Lucas De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemtrommelsPORSCHE RemcilindersDAEWOO Stabilisatorstangen.