100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 2.5 D Vierwielaandrijving 79PK
Bouwjaar 06.1993 - 05.1997

Wiellagers SSANGYONG KORANDO (K5, K9) 2.5 D Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Perslagers voor uw SSANGYONG KORANDO (K5, K9) 2.5 D Vierwielaandrijving

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG KORANDO (K5, K9) komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.