100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO Cabrio 3.2 220PK
Bouwjaar 06.1997 - 11.2006

Wiellagers SSANGYONG KORANDO Cabrio 3.2

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SSANGYONG KORANDO Cabrio 3.2

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SSANGYONG KORANDO Cabrio, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's.

Wiellagers kopen SSANGYONG

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.

Wiellagers op uw auto

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De centrale moer borgt de naaf of lagers.