100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.9 D 98PK
Bouwjaar 11.1997 - 10.2000

Wiellagers SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.9 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.9 D

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Perslagers voor uw SSANGYONG KORANDO Cabrio

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Wiellagers op uw auto

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Elke SSANGYONG heeft een eigen VIN-nummer. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.