100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.3 150PK
Bouwjaar 01.2002 - 06.2006

Wiellagers SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.3

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemblokkenVW VOLKSWAGEN RemschoenenBEDFORD Draagarmen. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO Cabrio

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wiellagers op uw auto

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.