100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.3 140PK
Bouwjaar 11.1997 - 02.2000

Wiellagers SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.3

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De magneet kant testen met een ijzerdeel. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten.

Wiellagers op uw auto

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI StabilisatorstangenLDV RemschijvenJEEP Remblokken. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Perslagers voor uw SSANGYONG KORANDO Cabrio

Wij controleren altijd bij de SSANGYONG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.