100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.3 143PK
Bouwjaar 02.1999 - 11.2006

Wiellagers SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.3

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij controleren altijd bij de SSANGYONG KORANDO Cabrio dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemklauwenOPEL StabilisatorstangenBUICK Stuurkogels. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Wiellagers op uw auto

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring.

Wiellagers kopen SSANGYONG

De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.