100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Coupé 1.0 60PK
Bouwjaar 11.2014 - tot heden

Wiellagers SMART FORTWO Coupé 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Let op of het geluid harder of zachter wordt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Perslagers voor uw SMART FORTWO Coupé 1.0

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Wiellagers kopen SMART FORTWO Coupé

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS WiellagersSKODA StabilisatorstangenDACIA Remtrommels. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART.