100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Coupé 0.9 Brabus 109PK
Bouwjaar 07.2016 - tot heden

Wiellagers SMART FORTWO Coupé 0.9 Brabus

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SMART FORTWO Coupé 0.9 Brabus

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemcilindersSEAT ABS sensorenLDV Remschijven. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Wiellagers op uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Perslagers voor uw SMART FORTWO Coupé

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.