100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Cabriolet electric drive 82PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

Wiellagers SMART FORTWO Cabriolet (453) electric drive

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Conische wiellagers in remtrommels

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Perslagers voor uw SMART FORTWO Cabriolet (453) electric drive

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART FORTWO Cabriolet (453), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART komen.