100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Cabriolet 0.9 Brabus 109PK
Bouwjaar 07.2016 - tot heden

Wiellagers SMART FORTWO Cabriolet 0.9 Brabus

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.

Wiellagers kopen SMART FORTWO Cabriolet 0.9 Brabus

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER StabilisatorstangenSMART RemklauwenCHEVROLET Stuurkogels. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Perslagers voor uw SMART FORTWO Cabriolet

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij controleren altijd bij de SMART dealer of de onderdelen passen op uw auto. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.