100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Cabriolet 0.9 90PK
Bouwjaar 09.2015 - tot heden

Wiellagers SMART FORTWO Cabriolet 0.9

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Elke SMART FORTWO Cabriolet 0.9 heeft een eigen VIN-nummer. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Perslagers voor uw SMART FORTWO Cabriolet

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI HandremkabelsSKODA DraagarmenMERCEDES-BENZ Remschijven. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Wiellagers kopen SMART

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.