100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR Hatchback electric drive / EQ 56PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

Wiellagers SMART FORFOUR Hatchback electric drive / EQ

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SMART FORFOUR Hatchback electric drive / EQ

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.

Wiellagers op uw auto

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Wiellagers kopen SMART FORFOUR Hatchback

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.