100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR Hatchback electric drive 82PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

Wiellagers SMART FORFOUR Hatchback electric drive

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SMART FORFOUR Hatchback electric drive past.

Perslagers voor uw SMART FORFOUR Hatchback

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

Wiellagers kopen SMART

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER DraagarmenSSANGYONG RemtrommelsVOLVO Remcilinders. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.