100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR Hatchback 0.9 90PK
Bouwjaar 11.2014 - tot heden

Wiellagers SMART FORFOUR Hatchback 0.9

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

Perslagers voor uw SMART FORFOUR Hatchback 0.9

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO SpoorstangISUZU WielnavenBMW Stabilisatorstangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART FORFOUR Hatchback komen. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Wiellagers kopen SMART

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.