100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA YETI 2.0 TDI 110PK
Bouwjaar 11.2009 - 12.2017

Wiellagers SKODA YETI 2.0 TDI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SKODA YETI 2.0 TDI

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA YETI komen. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Wiellagers kopen SKODA

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.

Wiellagers op uw auto

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.