100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA YETI 2.0 TDI 140PK
Bouwjaar 11.2011 - 12.2017

Wiellagers SKODA YETI 2.0 TDI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SKODA YETI 2.0 TDI

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Perslagers voor uw SKODA YETI

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG SpoorstangINFINITI FuseekogelsSKODA Remslangen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Wiellagers op uw auto

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Elke SKODA heeft een eigen VIN-nummer.