100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA YETI 1.6 110PK
Bouwjaar 04.2014 - 12.2017

Wiellagers SKODA YETI 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SKODA YETI 1.6

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Wiellagers kopen SKODA YETI

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA RemtrommelsDACIA SpoorstangCITROEN ABS sensoren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.