100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA YETI 1.4 TSI 122PK
Bouwjaar 06.2010 - 05.2015

Wiellagers SKODA YETI 1.4 TSI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SKODA YETI 1.4 TSI

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe glijbussen.

Wiellagers kopen SKODA YETI

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Wiellagers op uw auto

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT RemschijvenLOTUS HandremkabelsVW VOLKSWAGEN Remblokken. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.