100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA YETI 1.2 TSI 105PK
Bouwjaar 09.2009 - 05.2015

Wiellagers SKODA YETI 1.2 TSI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Wiellagers kopen SKODA YETI 1.2 TSI

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN StabilisatorstangenRENAULT RemschijvenDODGE Remslangen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Perslagers voor uw SKODA YETI

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA komen. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.