100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TSI 4x4 272PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) 2.0 TSI 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) 2.0 TSI 4x4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Elke SKODA SUPERB III Stationwagen (3V5) heeft een eigen VIN-nummer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Perslagers voor uw SKODA

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARDAFDAEWOO. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.