100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TSI 220PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TSI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TSI

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Elke SKODA SUPERB III Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Wiellagers op uw auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Wiellagers kopen SKODA

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.