100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TDI 4x4 150PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TDI 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TDI 4x4

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA SUPERB III Stationwagen past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Wiellagers kopen SKODA

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Wiellagers op uw auto

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG RemblokkenISUZU WiellagersJAGUAR Spoorstang. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.