100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TDI 190PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TDI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TDI

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA SUPERB III Stationwagen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Wiellagers kopen SKODA

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Wiellagers op uw auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.