100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TDI 150PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TDI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SKODA SUPERB III Stationwagen 2.0 TDI

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA SUPERB III Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.

Wiellagers kopen SKODA

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.

Wiellagers op uw auto

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.