100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III Stationwagen 1.8 TSI 180PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III Stationwagen 1.8 TSI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SKODA SUPERB III Stationwagen 1.8 TSI

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Let op of het geluid harder of zachter wordt.

Wiellagers op uw auto

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III Stationwagen

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.