100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III Stationwagen 1.6 TDI 120PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III Stationwagen 1.6 TDI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III Stationwagen 1.6 TDI

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's.

Wiellagers op uw auto

Elke SKODA SUPERB III Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Perslagers voor uw SKODA

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten.