100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 2.0 TDI 4x4 150PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III 2.0 TDI 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III 2.0 TDI 4x4

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Elke SKODA SUPERB III heeft een eigen VIN-nummer. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Wiellagers op uw auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Perslagers voor uw SKODA

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK RemschoenenDAEWOO DraagarmenJEEP Remslangen.