100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 2.0 TDI 4x4 190PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III 2.0 TDI 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA SUPERB III 2.0 TDI 4x4 komen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Perslagers voor uw SKODA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemtrommelsMITSUBISHI RemklauwenHONDA Fuseekogels. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.