100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 2.0 TDI 150PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III 2.0 TDI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SKODA SUPERB III 2.0 TDI

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU StabilisatorstangenCITROEN SpoorstangDAF Remslangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Elke SKODA heeft een eigen VIN-nummer.

Wiellagers op uw auto

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.