100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 1.8 TSI 180PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III 1.8 TSI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SKODA SUPERB III 1.8 TSI

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

Wiellagers op uw auto

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wij controleren altijd bij de SKODA SUPERB III dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De centrale moer borgt de naaf of lagers.

Wiellagers kopen SKODA

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Pers wiellagers moeten geperst worden. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.