100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 1.5 TSI 150PK
Bouwjaar 02.2017 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III (3V3) 1.5 TSI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SKODA SUPERB III (3V3) 1.5 TSI

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIAUDIDAEWOOKIA. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.

Conische wiellagers in remtrommels

Wij controleren altijd bij de SKODA SUPERB III (3V3) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.