100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 1.4 TSI 4x4 150PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III 1.4 TSI 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III 1.4 TSI 4x4

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Wiellagers op uw auto

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA SUPERB III komen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Perslagers voor uw SKODA

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA StuurkogelsAUDI StabilisatorstangenMG Wiellagers. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.