100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 1.4 TSI 125PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III 1.4 TSI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Perslagers voor uw SKODA SUPERB III 1.4 TSI

Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN WiellagersSMART HandremkabelsNISSAN Draagarmen. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA past. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.